Natuur en milieu

Een duurzame en gezonde wereld, daar zetten wij ons graag voor in. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Dat doen we met onze kennis, onze expertise en ons netwerk. Want met elkaar moeten we zorgdragen voor een goeie balans tussen natuur en mens, tussen economie en ecologie. De wereld een beetje beter achterlaten voor de volgende generaties.

Natuur

Duizenden mensen wonen, werken of recreƫren in en rond natuurgebieden en ervaren dagelijks de grote ecologische, economische en maatschappelijke waarde daarvan. De natuur is goed voor onze gezondheid en biedt volop mogelijkheden voor activiteiten. Juist dicht bij de stad is het belangrijk om toegankelijke natuurgebieden te ontwikkelen.

HB Adviesbureau beschikt over ruime expertise en ervaring met het ontwikkelen van natuurgebieden. We denken graag met u mee en helpen u de vertaalslag te maken naar technisch en economisch goed uitvoerbare projecten.

Milieu

De bodemkwaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in projecten, deze moet in een zo vroeg mogelijk stadium in kaart gebracht worden.

HB Adviesbureau is zeer deskundig op dit gebied. We hebben veel met bodemonderzoek, bodemsanering, bescherming en beheer en/of de ontwikkeling van (water)bodems en partijkeuringen. We doen zowel historisch en verkennend onderzoek als de begeleiding van complexe saneringsoperaties.

Direct contact

Advies of snel een antwoord nodig?

of bel HB Adviesbureau 088 472 06 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Direct contact