Groots Adviesgroep
Samen kunnen we elk project aan

Groots Adviesgroep bestaat uit HB Adviesbureau, Gebiedsmanagers, Groenadvies Amsterdam en Infra Light Engineering. Vier zelfstandige bedrijven met dezelfde missie: bijdragen aan een duurzame, klimaatbestendige buitenruimte voor nu én later.

Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer bereiken. Samen staan we voor de integrale aanpak van projecten in de openbare ruimte. Met onze kennis, expertise en jarenlange ervaring kunnen we elk project aan. Van advies en ontwerp tot engineering.

Onze gemene deler

We werken allemaal vanuit onze eigen kracht en werkgebied. Stuk voor stuk zijn we sterke, solide bureaus die betrokken zijn bij de regio. We houden van korte lijnen en schakelen snel. We geven praktisch advies en hebben onze voelsprieten in de gemeenten waarin we actief zijn. We voelen ons dan ook nauw betrokken bij onze omgeving. Het maakt dat we onze verantwoordelijkheid nemen voor wat we realiseren.

Zo werken we

Waar we ook aan het werk zijn, we staan met beide benen op de grond. Letterlijk, want we vinden het belangrijk dat onze ontwerpen en adviezen passen bij de omgeving. We verdiepen ons daarom goed in de historie, bodem en wat er al is. We kijken met een kritische blik naar hoe het beter kan. Op basis daarvan geven we gedegen en pragmatisch advies en zorgen we voor maakbare ontwerpen met het oog op de toekomst en met respect voor historie en de omgeving.

HB Adviesbureau

Van infra en sport tot milieu en natuur. Wij spelen graag een belangrijke rol bij de ontwikkeling en inrichting van de duurzame en klimaatbestendige leefomgeving. Onze betrokken professionals zijn klantgericht en staan voor kwaliteit. Vanuit samenwerking brengen zij hun brede kennis en expertise in projecten waardoor het resultaat de verwachtingen overtreft.

Naar HB Adviesbureau

Gebiedsmanagers

Pragmatisch advies, resultaatgericht begeleiden van projecten en een participatieve aanpak. Dat is waar Gebiedsmanagers voor staat. Een openbare ruimte voor iedereen, dat is onze overtuiging. Wij luisteren naar de mens, ontwerpen een natuurinclusieve leefomgeving en zorgen dat er geen informatie verloren gaat tussen alle ketenpartners. Met onze expertise in participatie, klimaatadaptatie en het werken met GIS.

Naar Gebiedsmanagers

Groenadvies Amsterdam

Groenadvies Amsterdam adviseert organisaties op gebied van openbaar groen, ecologie en bomen. Onze vakmensen staan voor deskundige, onafhankelijke en concrete adviezen. Van eerste inventarisatie of quickscan tot het houden van toezicht tijdens de realisatie.

Wij zorgen ervoor dat uw projectgebied na afloop groener is en klaar voor de toekomst.

Naar Groenadvies Amsterdam

Infra Light Engineering

Termen als verlichtingssterkte en gelijkmatigheid zijn niet bij iedereen bekend, maar voor een goede openbare verlichtingsinstallatie van cruciaal belang. Infra Light Engineering (ILE) zorgt voor altijd voor een optimale oplossing voor elk vraagstuk. Of het nu gaat om een straat, complete woonwijk of snelweg. Met ons advies en lichtontwerp dragen wij bij aan energiebesparing en duurzame openbare ruimte.

Naar Infra Light Engineering
Jeffrey Duivenvoorde

Neem contact op met Jeffrey Duivenvoorde:
j.duivenvoorde@gpgroot.nl | 088 4720753

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Direct contact