Gladheidsbestrijding

Weersomstandigheden hebben een grote invloed op onze infrastructuur. Denk aan de gevolgen van hevige sneeuwval, ijzel of vorst. Met preventieve gladheidsbestrijding kan veel ellende worden voorkomen. Daar is GP Groot de juiste partner voor.

Openbare wegen

Al meer dan veertig jaar voert GP Groot gladheidsbestrijding uit op openbare wegen en bedrijventerreinen. Vaste klanten zijn Rijkswaterstaat en de Provincie Noord-Holland. Door onze ervaring zijn we als organisatie optimaal ingericht om snel in actie te kunnen komen.

Bedrijventerreinen

Winkels, distributiecentra en tankstations kunnen kunnen veel hinder ondervinden van gladheid. Daarom bieden wij onze gladheidsbestrijding ook aan op bedrijventerreinen en parkeerterreinen.

Gladheidspreventie

In het winterseizoen bieden wij onze klanten de mogelijkheid preventief te laten strooien. Elke dag bepalen we aan de hand van de lokale weersverwachting of er een risico is op sneeuwval en/of vorst. Op basis van deze verwachtingen zetten we preventief strooivoertuigen in.

Sneeuwruimen en sneeuwschuiven

Naast (preventief) strooien helpen we u bij sneeuwval en ijzel ook met werkzaamheden als sneeuwschuiven en andere vormen van gladheidsbestrijding.

Full service

De uitvoering en organisatie van het strooien en sneeuwvrij houden van wegen en terreinen, doen wij volledig in eigen beheer. We bieden deze diensten aan op basis van jaarcontracten. Wij komen in actie zodra dat nodig is, zodat uw terrein weer goed begaanbaar is bij aanvang van uw activiteiten. GP Groot heeft een eigen zoutvoorraad, maakt gebruik van eigen strooimaterieel en eigen chauffeurs. U kunt daarom altijd van ons op aan.

Direct contact

Meer informatie over gladheidsbestrijding?

of bel direct 088 472 07 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 472 0700

Direct contact