Hink Bestratingen bv

Hink Bestratingen is opgericht in 1974 en groeide snel uit tot een groot onderaannemingsbedrijf in de wegenbouwsector. Inmiddels is Hink Bestratingen uitgegroeid tot één van de grootste straatmakerbedrijven van Noord-Holland.

Materieel

Hink Bestratingen heeft de beschikking over eigen materieel, dat uiteraard geschikt is voor het mechanisch aanbrengen van straatwerk.

Hink Bestratingen had al ruim voor de invoering van de CROW-publicatie 282 (mechanisch aanbrengen elementenverharding) de beschikking over materieel voor het mechanisch straten, maar door de komst van de publicatie is er verder geïnvesteerd. Wij houden continu de ontwikkelingen met betrekking tot het mechanisch straten bij om het machinepark up-to-date te houden. Er wordt kritisch gekeken naar nieuwe methoden en indien technieken beter zijn, wordt het betreffende materieel aangekocht of ingehuurd.

Hink Bestratingen volgt de eis van de Arbeidsinspectie die stelt dat er mechanisch bestraat moet worden, tenzij het echt niet anders kan.

Certificeringen

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten staan bij Hink Bestratingen centraal. Om deze doelstellingen te kunnen bereiken en te waarborgen beschikken wij over diverse certificaten.

Hink Bestratingen besteedt naast kwaliteit tevens continu aandacht aan milieu-, arbo-, duurzaamheids- en veiligheidsaspecten op en rond de werkzaamheden.

Bekijk hier alle certificaten

Direct contact

Een offerte aanvragen voor uw straatwerk?

Of bel direct 088 – 472 07 50

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Direct contact