Ondergrondse containers, afval uit zicht

Ondergronds afval inzamelen is een aantrekkelijke oplossing. De containers zien er professioneel en netjes uit, ze zijn gebruiksvriendelijk en door de koele ondergrondse opslag heeft u geen last van hinderlijke geuren. Bovendien is een ondergrondse afvaloplossing milieuvriendelijk: er zijn minder ledigingen nodig, dus minder transportbewegingen. Dat betekent minder uitstoot van CO2. Minder vrachtauto’s op uw terrein is ook veiliger en fijner voor uw medewerkers en bezoekers.

GP Groot verzorgt graag het hele traject voor u: van levering en plaatsing tot lediging, onderhoud en reiniging van deze ondergrondse en semi-ondergrondse containers. Onze dienstverlening is bovendien modulair. U kunt kiezen voor het gehele pakket of voor één of meerdere onderdelen. Voor elke vraag hebben wij een passende oplossing.

Elektronisch afvalinzamelsysteem
Uw ondergrondse containers kunnen desgewenst ook worden uitgebreid met een elektronisch systeem. Zo controleert en registreert het systeem het aantal gebruikers en het aantal inzamelingen. Uw afvalinzamelsysteem wordt zo goed beheersbaar.

Direct contact

Meer informatie over het plaatsen van ondergrondse containers?

of bel direct 088 472 07 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Direct contact