GP Groot straalbedrijf

GP Groot straalbedrijf in Schagen is al ruim 30 jaar een begrip in de regio Noord-Holland. Wij zijn een modern geoutilleerd bedrijf met als specialiteiten stralen, schooperen en coaten (natlakken) van objecten. Voor zowel de metaalindustie als voor particulieren.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van de metaalconservering van grote en kleine objecten, kunnen wij aan de kwalitatieve eisen en omschrijvingen van vele opdrachtgevers tegemoet komen. Veiligheid, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel.

Stralen

In onze grote straalcabine, lxbxh 18m x 5,9 m x 4,9 m, kunnen wij vrijwel alle objecten stralen, om de walshuid of roestlagen of de oude verflagen te verwijderen. Er wordt gestraald met staalgrit.

Op verzoek kan ook met vasilgrit gestraald worden, wat vooral gebruikt wordt bij RVS-materialen.

Schooperen

Ook kunnen wij schooperen (metalliseren). Hierbij wordt een metaal in draadvorm d.m.v. een vlamspuitpistool gesmolten in een gas/zuurstofvlam en wordt verstoven met perslucht op een gestraald oppervlak. De corrosiebestendigheid wordt hiermee verhoogd en de levensduur verlengd.

Coating

Na het ontvetten, aanstralen, stralen of schooperen brengen wij een coating aan middels airless of electrostatisch verfspuiten. De moeilijk bereikbare plaatsen worden altijd voorgekwast.

Contactgegevens

GP Groot straalbedrijf
Lagedijkerweg 6
1742 NB Schagen

T: 0224 29 77 32
F: 0224 29 81 45
E: straalbedrijf@gpgroot.nl

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Direct contact