Infra en sport

Een kwalitatieve leef- en werkruimte is belangrijk, voor mensen en bedrijven. Daarom werken wij voortdurend aan de (her)inrichting van woonwijken en bedrijventerreinen, de aanleg van wegen en rioleringen en het creëren van sport- en recreatieterreinen. Er komt veel bij kijken, van specialistisch denkwerk tot een strakke uitvoering. Of we nu achter de tekentafel zitten of met onze voeten in de klei staan: wij vinden het mooi werk.

Infra

HB Adviesbureau doet kleine en grote, eenvoudige en complexe projecten binnen het brede veld van infrastructuur. Als adviseur brengen wij specifieke kennis en creativiteit in om uw projecten naar een hoger plan te brengen. Dat doen we vanuit een goed gevoel voor de situatie, uitgaande van uw belangen. Als ingenieur vertalen wij ontwerpen naar een eenduidig bestek met bijbehorende tekeningen.

Omdat wij projecten van ontwerp tot realisatie begeleiden, kennen wij de markt goed en zijn we altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Wij kunnen u dan ook uitstekend begeleiden bij een aanbestedingsprocedure of adviseren over het kiezen van de juiste aanbestedingsvorm. We hebben ervaring met de traditionele manier van aanbesteden, de RAW-systematiek, maar ook met de nieuwe vormen zoals EMVI, een D&C-contract of een samenwerking in een bouwteam.

Sport

Sport en spel zijn gezond, ze vormen een bron van ontspanning voor jong en oud. Goede sportfaciliteiten zijn daarom essentieel voor een vitale regio. Wij dragen daar graag aan bij.

HB Adviesbureau is gespecialiseerd in het vertalen van sportbeleidsplannen naar daadwerkelijke initiatieven en acties. Met onze gebiedsconfigurator presenteren wij ontwerpvarianten snel en overzichtelijk in 3D. Hiermee optimaliseren we het interactieve communicatieproces en creëren we snel draagvlak bij alle partijen die direct en indirect bij de totstandkoming van sport- en spelaccommodaties zijn betrokken. Van gemeenten en verenigingen tot sporters, kinderen of omwonenden, een goede samenwerking is de basis van elk project!

Onze expertise op het gebied van kunst- en natuurgras maakt dat wij voor ieder voetbal-, hockey-, korfbal-, tennis- of handbalveld een juist advies kunnen geven. We verzorgen vervolgens de uitwerking van het ontwerp naar bestek en tekeningen en begeleiden de realisatie. Kortom, we hebben alles in huis om uw projecten integraal op te kunnen pakken. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Direct contact

Advies of snel een antwoord nodig?

of bel HB Adviesbureau 088 472 06 00

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Direct contact